top of page
quienes somos.jpg

Pea Green Boat som l´Emília Esteban Langstaff i l´Eduard Blanch Barbany, amb un peu als escenaris i l´altre al món de la literatura infantil. Creem i produïm espectacles de titelles i perquè les nostres creacions arribin més enllà dels escenaris, a les mans dels infants, els convertim en àlbums il·lustrats mitjançant la fotografia.

 

 

Representem els nostres espectacles en català, castellà, anglès i francès a teatres, escoles, festivals etc.

Hem publicat dos àlbums il.lustrats,

"L´arbre de les sabates" (1a edició ed. Walrus, 2ª edició Pea Green Boat) 2 edicions a Brasil amb Editora 34 i a França amb Moka éditions.  "Gnoma" ha estat publicat per la editorial Savana Books (3a impressió) i a França amb Moka éditions. Al 2019 la publicació Francesa va rebre el premi literari "Petit Angle".

Actualment treballem en un nou projecte d´àlbum il.lustrat: El Rei Golafre.

 

Hem actuat a: FETEN, La Mostra d´Igualada, als festivals de Cos, IF, Valls, Gavà, Albaida, Cádiz, MOTI, Titeresí, Sestao, Alacant, Moianès, MAF Santander, Títeremurcia, Caldes de Montbui, Festíteres, Lo LLumener de Sort,  Fundació Miró, La Casa Encendida, Setmana del llibre en català, Escola d´estiu de LIJ de l´Universitat de Vic, Fira de LIJ de Bologna ... 
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page